Activitat

Cicle cultural a l’aire lliure en l’Alt Palància

Data
Del 28/07/2021 al 07/09/2021
Centre
Sala d’exposicions “Casa Garcerán”
Colón, 23,Segorbe (Castellón)

AVÍS: L’actuació de dansa programada per al 13 d’agost es farà el 7 de setembre a les 18h en el camp de futbol de Montanejos.

La Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Segorbe ha organitzat un programa d’activitats culturals gratuïtes a l’aire lliure que es desenvoluparan aquest estiu en sis municipis de la comarca de l’Alt Palància. El cicle FundaEscena tindrà lloc entre el 28 de juliol i el 30 d’agost a Castellnovo, Navajas, Montanejos, Segorbe, Viver i Jérica amb propostes de titelles, teatre i dansa per a públic infantil i general.

El cicle s’iniciarà el 28 de juliol, a les 19 hores, amb un espectacle de titelles en la Plaça de la Comunitat Valenciana de Castellnovo. Titelles La Matallina oferirà l’obra La rateta presumida, una representació en la qual a través de l’una rondalla, i aprofitant l’empatia que els animals produeixen en els més xicotets, es tracten temes com la igualtat, el dret a la negació, així com el rebuig a la violència de gènere. Aquesta funció es representarà també el 19 d’agost, a les 19 hores, a La Floresta a Viver i el 30 d’agost, a les 19.30 hores, en la Plaça de l’Ajuntament a Jérica.

El teatre serà present en el cicle de la mà de la companyia El Gatopardo amb la funció Mapa, escrita i dirigida per Sergio Serrano, i interpretada per Arianne Algarra i Alejandro Monzonís. Es tracta d’un espectacle de teatre textual que podrà gaudir-se el 6 d’agost, a les 22 hores, als jardins del Parc Municipal de Navajas, i el 13 d’agost, a les 22.30 hores, en l’Era de l’Estrela a Segorbe.

Finalment, la Jove Companyia de Dansa EDIM, formada per alumnes de l’Escola de Dansa Inma Muñoz de Segorbe, oferiran el 7 de setembre una gala coreogràfica que mescla diferents estils com la dansa clàssica, Fusió, flamenc, dansa contemporània i dansa urbana. L’espectacle tindrà lloc a les 18.00 hores al Camp de futbol de Montanejos.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.