Activitat

Concert 9 d’octubre. Fills de l’Instant per Capella de Ministrers

Data
9 Octubre 2018
Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València

Amb motiu de la celebració de la festa de la Comunitat Valenciana, Fundació Bancaixa ofereix dimarts que ve 9 d’octubre el concert Fills de l’instant. Diàleg musical entre cultures a càrrec de l’agrupació valenciana de música antiga Capella de Ministrers. El concert serà a càrrec de Carles Magraner amb l’acompanyament de Robert Cases, AzizSamsaoui, Eduard Navarro i Pau Ballester.

Amb un repertori integrat per melodies procedents de la tradició musical de les tres cultures que centúries arrere van conviure en els mateixos territoris, nodrint-se la una de l’altra, el programa tendeix un pont entre Orient i Occident a través del llenguatge globalitzador de la música.

Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat des de la seua creació en 1987 una important tasca investigadora i musicológica sobre el patrimoni musical espanyol des de l’Edat Mitjana fins al segle XIX. El seu treball conjuga rigor històric i sensibilitat musical. L’agrupació ha actuat en els auditoris més importants d’Espanya així com en nombrosos festivals. A més, ha realitzat gires de concerts per tot el món i ha gravat nombrosos discos, desenvolupant fins i tot el seu propi segell musical (CDM). Guardonats en múltiples ocasions, han participat també en altres arts escèniques com el teatre o el cinema.

El concert se celebrarà el dimarts 9 d’octubre, a les 20 hores, en el saló d’actes de la Fundació Bancaixa (c/ General Tovar, 3, València). L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

 
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.