Activitat

Concerts a la Fundació: Òpera i Sarsuela

Data
18 Maig 2018
Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València

Alumnes del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València oferiran el pròxim divendres 18 de maig un concert d’òpera i sarsuela dins del cicle Concerts a la Fundació, organitzat per la Fundació Bancaixa amb la col·laboració del conservatori, la Fundació Eutherpe, el campus a València de Berklee i Pavasal. Els joves músics interpretaran peces de Rossini, Mozart, Verdi, Bellini, Korngold, Strauss, Pablo Lluna, Gerónimo Giménez, Amadeo Vives, Charles Gounod, Benjamin Britten i Manuel Fernández Caballero.

Intervindran sis alumnes del Màster d’Interpretació Operística del Conservatori Superior de Música de València i de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana. Actuaran les sopranos María Alcalde, Marta Estal i Valeria Saladino, a més de la mezzosoprano Maria Kosenkova, el baríton Josep Ramon Cleves i el tenor Mario Méndez. Al piano estaran Diego Sánchez i Elizabete Sirante.

El concert tindrà lloc a les 20:00 h en el saló d’actes de la Fundació Bancaixa (c/ General Tovar, 3). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.