Activitat

Concerts a la Fundació: Silvia Vázquez i Carles Budó

Data
13 Desembre 2019
Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València
ENTRADES ESGOTADES
  • Venda d’entrades: a partir del dilluns 9 de desembre en taquilla des de les 17 h (plaça Tetuan, 23).
  • Preu: 2 euros
  • Butaques numerades
  • És imprescindible la presentació de l’entrada per a accedir al concert.
  • No s’admetran devolucions o canvis d’entrades.
  • L’accés al recinte es pot realitzar a partir de les 19.45 h.
  • Una vegada iniciat el concert no es permet l’accés a la sala.
  • No està permés l’accés al recinte amb menjar, beguda ni qualsevol tipus d’objecte que es considere perillós
  • L’Organització de l’esdeveniment no es fa responsable de les entrades no adquirides en el punt de venda oficial.

La soprano valenciana Silvia Vázquez i el pianista Carles Budó oferiran el pròxim divendres 13 de desembre un concert d’òpera i sarsuela en el qual interpretaran peces de Bellini, Donizetti, J. Serrano, Sorozábal, A. Vives i Giacomo Meyerbeer.

Silvia Vázquez cursa els seus estudis en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Va estudiar amb el baríton Francisco Valls, perfeccionant posteriorment amb Carlos Chausson. Ha treballat amb directors musicals com Zubin Mehta, Lorin Maazel o Carlo Rizzi, entre molts altres, i també amb directors d’escena com Emilio Sagi, Gian Carlo del Mònaco o Carlos Padrissa (La Fura dels Baus). Al llarg de la seua carrera ha cantat en espais emblemàtics com el Teatre Scala de Milà, el Palau de les Arts de València Reina Sofia, Teatre Comunale de Florència, el Grand Théâtre du Genève, el Konzerthaus de Berlín, el Concertgebouw d’Amsterdam o el Teatre de la Zarzuela de Madrid, etc. A més, ha interpretat papers d’òpera cèlebres com Lucia di Lammermoor (Lucia) de Donizetti, Rigoletto (Gilda) de Verdi o Il Barbiere di Siviglia (Rosina) de Rossini, així com en sarsueles: Donya Francisquita (Francisquita) de Vives, La Tavernera del Port (Marola) de Sorozábal o La cançó d’Oblit (Rosina) de J. Serrano, entre moltíssims altres. A això se suma la seua experiència com a cantant en oratori, en obres com el Carmina Burana de Carl Orff, les Noces de Stravinski o la Missa en do menor Kv 258 de Mozart.

Carles Budó estudia piano amb Árpád Bodó. Interessat pel repertori vocal, participa en diversos cursos destacant els cicles de Lied-masterclassses del Stichting Koninklijk Conservatorium de Brussel·les, treballant amb Udo Reinemann, Wolfram Rieger, Julius Drake, Hartmut Höll, Roger Vignoles, Helmut Deutsch, etc. Paral·lelament obté el Màster en la Interpretació de la Música Antiga en l’especialitat de fortepiano amb Arthur Schoonderwoerd i Lucca Guglielmi en la ESMuC. Amb un repertori que comprén des de la música medieval fins a l’actualitat actua en marcs molt diversos com són el Festival d’Ambronay, la Schubertíada de Vilabertran, el Parlament Europeu d’Estrasburg, L’Auditori de Barcelona, el teatre Arriaga de Bilbao, la Setmana de Música Religiosa de Conca o el Festival Sónar de Barcelona. Des de 2005 és professor de repertori vocal en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

 
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.