Activitat

Exposició 44 Saló de Tardor de Fotografia de Sagunt

Data
Del 13/10/2023 al 20/10/2023
Centre
Casa de Cultura Capellà Pallarés
Caballers, 12,Sagunt (Valencia)

La Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Sagunt ofereix a la Casa Capellà Pallarés l’exposició del 44 Saló de Tardor de Fotografia, que es podrà visitar fins al 20 d’octubre. La mostra està integrada per les obres guanyadores d’esta edició, així com per una selecció de la presentades al certamen fotogràfic.

Enguany s’ha concedit el primer premi a José Antonio López Rico per la col·lecció Cartes perdudes. El segon premi ha recaigut en Pedro Díaz Hermoso, per la sèrie Peter, mentre que el tercer premi s’ha concedit a la col·lecció Dinamarca, presentada per Diego Pedra Benzal.

A més, formen part de l’exposició els dos premis socials, categoria destinada als membres de l’agrupació fotogràfica ARSE de Sagunt. El primer d’ells ha recaigut en Maite Madurga Martínez per la fotografia En connexió, i el segon ha sigut per a la fotografia Et vull a morir, realitzada per Mercedes Martínez Notario.

L’exposició itinerarà posteriorment a la Casa Lluis Guarner a Benifairó de les Valls, on es podrà visitar de l’11 al 25 de febrer de 2024.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.