Activitat

Exposició Naturalesa i artifici. Albert Esteve de Quesada

Data
Del 12/01/2024 al 09/02/2024
Centre
Casa de Cultura Capellà Pallarés
Caballers, 12,Sagunt (Valencia)
Horari

De dilluns a divendres 09:00 a 14.00 h. i de 16.00 a 21.00 h.

L’exposició Naturalesa i artifici, de l’artista Albert Esteve de Quesada, inclou una selecció de 40 obres entre escultures i instal·lacions realitzades en diversos materials que combinen elements de la naturalesa amb fusta i metall. Peces que, segons el propi artista ‘’són com a frases visuals on cadascuna de les paraules, a mode de xicotetes arquitectures domèstiques, creen espais simbòlics’’.

Les obres que conformen l’espai expositiu es mostren per primera vegada al públic i oferixen a l’espectador un diàleg centrat en la interrelació entre naturalesa, entesa com el més essencial de la naturalesa humana, i la cultura, concebuda en la seua més àmplia dimensió des dels seus orígens etimològics fins a la seua evolució com a artifici.

Albert Esteve de Quesada ha sigut professor de l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València entre 1982 i 2016. Ha participat en muntatges expositius i en projectes escenogràfics en institucions culturals de referència com l’IVAM, la Universitat de València, el Centre Cultural Octubre, Museu Valencià d’Etnologia, l’Institut Francés de València, EASD, Palau de Cerveró, Teatre Talía, Teatre Principal d’Alacant, Centre Coreogràfic de la Comunitat Valenciana o el Conservatori de Música de València. A més, ha dissenyat espais en fires empresarials i corporatives, i ha projectat i posat en marxa iniciatives de didàctica educativa en diverses entitats culturals. Al costat d’això, al llarg de la seua trajectòria ha desenvolupat la seua labor docent, ha comissariat diverses exposicions i ha publicat diverses edicions sobre l’espai, el disseny i la creació artística. A més, la seua obra ha format part de mostres individuals i col·lectives desenvolupades a València, Sagunt, Lleida o Cecina (Itàlia). En l’actualitat continua col·laborant en projectes didàctics per al Museu de Belles Arts de València i amb la EASD de València.

L’exposició es pot visitar fins al 9 de febrer a la sala Ximo Michavila de la Casa Capellà Pallarés de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 21 hores.

Fotos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.