Activitat

Exposició XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorb

Data
Del 02/11/2023 al 07/01/2024
Centre
Sala d’exposicions “Casa Garcerán”
Colón, 23,Segorbe (Castellón)
Horari

Dijous d'11 a 13 h.

De divendres a diumenge (festius inclosos) de 12.00 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h.

Tarifes

Entrada lliure

La Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Sogorb presenta a la Casa Garcerán l’exposició del XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Sogorb, que es podrà visitar fins al 7 de gener de 2024.

La mostra, comissariada per Miguel Vicent López, membre de l’Agrupació Fotogràfica de Sogorb, inclou un total de 42 obres entre les fotografies guanyadores del certamen i una selecció de les quals han optat a estos premis. D’esta selecció, 30 són de temàtica lliure i 12 de temàtica comarcal.

El jurat del XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Sogorb va fallar al setembre els guardons d’esta nova convocatòria amb la concessió del premi en la secció de temàtica lliure a Xavier Ferrer Chust, per la seua obra Minero. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l’Alt Palància o de l’Alt Millars, el guardó s’ha concedit a Juan Miguel Corchado Badía per l’obra Oración.

A esta edició del certamen fotogràfic de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Sogorb s’han presentat un total de 172 fotografies, de les quals 116 són de temàtica lliure i les restants 56, de temàtica comarcal.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.