Activitat

Fundació Bancaixa oferix en novembre un nou taller infantil d’escriptura creativa i il·lustració

Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València

Fundació Bancaixa organitza un nou taller infantil d’escriptura creativa i d’il·lustració impartit pel novel·lista i dramaturg Vicente Marco i per l’il·lustrador i dissenyador Kolo. L’activitat, dirigida a xiquets de 8 a11 anys, és gratuïta i té com a objectiu estimular la imaginació i la capacitat creativa dels més xicotets per mitjà de l’ús de tècniques d’escriptura i dibuix. Gràcies a l’ús combinat d’imatges, paraules, sentits i imaginació, al final del taller cada participant haurà creat el seu propi conte il·lustrat.

L’activitat es realitzarà en quatre tallers individuals durant els divendres de novembre: 4, 11, 18 i 25, de 18 a 20h. Durant el taller es treballaran la narrativa (com crear un xicotet conte; el problema o conflicte i la solució; inici, nuc i desenllaç; i la revisió) i la plàstica (pintant les paraules; la tècnica del collage; i la mescla per a crear).

Vicente Marco (València, 1966), escriptor i professor de tallers d’escriptura creativa, es va iniciar en l’art de les lletres als set anys. Al llarg de la seua carrera ha obtingut nombrosos premis literaris, com el Julio Cortázar, Unamuno, Alberto Lista, el Fra Luis de Lleó o el Lope de Vega de teatre. És autor de les novel·les Murmuris, Els trens de Pund (Premi Tiflos de Novel·la 2011), El Collage d’OrssonBeans, Ja no som xiquetes, Opera Magna (Premi Jaén de Novel·la 2013) i La meua altra mare (Premi València Alfons el Magnànim de Novel·la Contemporània 2015).

Raúl Colomer, Kolo, és dissenyador gràfic, pintor i il·lustrador. Al llarg de la seua carrera ha exposat a València i Andalusia i ha treballat per a diverses empreses de la Comunitat Valenciana. Actualment centra el seu treball en il·lustració per a contes infantils junt amb l’escriptor valencià Vicente Marco, en cartelleria per a teatre tant a València com a Madrid i en el disseny corporatiu per a empreses.

Per a informació sobre este taller es pot contactar en el telèfon 960 645 840. La reserva de places de realitza en el correu electrònic taller@fundacionbancaja.es.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.