Activitat

FundaEscena. Cicle cultural a l’aire lliure en l’Alt Palància i l’Alt Millars

Data
Del 10/07/2023 al 04/08/2023

La Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Sogorb ha organitzat un programa d’activitats culturals gratuïtes a l’aire lliure que es desenvoluparan aquest estiu en quatre municipis de les comarques de l’Alt Palància i Alt Millars. El cicle FundaEscena tindrà lloc entre el 10 de juliol i el 4 d’agost a Toràs, Sogorb, Argeleta i Vilanova de la Reina amb propostes de titelles i teatre per a públic infantil i general.

El cicle s’iniciarà el 10 de juliol a les 19 hores en la Plaça Redona de Toràs, amb un espectacle de titelles dirigit a públic infantil a càrrec de Titelles La Matallina, que representarà Vamos a buscar un tesoro. L’obra entretindrà als més xicotets al mateix temps que els traslladarà valors com el consum sostenible, l’amistat i la cura del medi ambient, missatges que cobren especial significat en aquesta localitat de l’Alt Palància que l’any passat va patir les conseqüències d’un incendi forestal.

El cicle continua el divendres 14 de juliol, a les 19:30h, en el Teatre Serrà de Sogorb. La companyia de teatre La Zafirina, formada per Mafalda Bellido i Sergio Serrano, oferirà la lectura dramàtica Cuando el tiempo no tenga ya memoria, que dona visibilitat a dones lluitadores al llarg de la història com María de Zayas, Ana María Moix o Ana María Matute.

Al costat d’aquestes actuacions, la companyia El Gatopardo oferirà la funció de teatre textual Mapa, escrita i dirigida per Sergio Serrano i interpretada per Arianne Algarra i Alejandro Monzonís. Aquesta funció, dirigida al públic general, es representarà el dissabte 29 de juliol, a les 22horas, en la Plaça dels Jubilats d’Argeleta.

Finalment, el divendres 4 d’agost, a les 19 hores, tindrà lloc una segona representació infantil del teatre de titelles Vamos a buscar un tesoro, a càrrec de Titelles La Matallina. En aquesta ocasió, l’actuació tindrà lloc al Carrer Carretera de Barraques 5 de Vilanova de la Reina, localitat que forma part de la RUTA 99, un projecte de l’Agència Valenciana Antidespoblament (AVANT) de la Generalitat Valenciana per a poblacions de menys de 100 habitants.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.