Activitat

Jazz i música brasilera en la pròxima actuació de Concerts a la Fundació

Data
27 Gener 2017
Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València

Divendres que ve 27 de gener, a les 20 hores, alumnes del campus a València de Berklee College of Music oferiran un concert de jazz i música brasilera dins del cicle Concerts a la Fundació. El concert comptarà amb l’actuació de diferents agrupacions. El trio de jazz integrat per Clifford Bond, al piano; Ricardo Osorno, baix acústic; i Devin Malloy, a la bateria, reinterpretarà temes escrits pel compositor Stephen Sondheim. Devin Malloy i Ricardo Osorno acompanyaran també al pianista Rodrigo Andreuik en una segona agrupació que oferirà música original d’influència brasilera. Finalment, els músics Hooni Min, al piano; Michael Bester, guitarra elèctrica; Joshua Wheatley, bateria; i Tabari Lake, baix acústic, tocaran peces originals de jazz contemporani.

Concerts a la Fundació ofereix una programació anual de concerts organitzada per Fundació Bancaixa amb la col·laboració de Pavasal, Fundació Eutherpe i el campus de Berklee College of Music a València, que vol donar suport a joves intèrprets i que compta amb concerts gratuïts fins a juny de 2017 amb repertoris que van des del jazz contemporani al blues i el soul, passant per músiques del món, peces per a piano, música clàssica i músiques del mediterrani.

El concert tindrà lloc el divendres 27 de gener, a les 20 hores, en el Saló d’Actes del Centre Cultural Bancaixa (C/General Tovar, 3). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.  

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.