Activitat

La jove pianista Andrea Zamora Gumbao oferirà un recital en el cicle Concerts a la Casa Capellà Pallarés

Data
22 Març 2018
Centre
Casa de Cultura Capellà Pallarés
Caballeros, 12, Sagunt

La jove pianista Andrea Zamora Gumbao oferirà el pròxim dijous 22 de març un recital de piano dins del cicle Concerts a la Casa Capellà Pallarés organitzat per la Fundació Bancaixa a Sagunt amb la col·laboració de Fundació Eutherpe. El programa inclourà peces de Beethoven (Sonata núm. 23 en fa menor, Opus 57, Appassionata), Chopin (Polonaise-Fantaisie, Opus 61) i Debussy (Suite Bergamasque).
 
Andrea Zamora (Catral, Alacant, 1998) va començar els seus estudis de piano amb quatre anys. A l’any següent, es va matricular a l’Escola de Música SUM “La Constancia” de Catral. Des de 2004 fins a 2014, va ampliar els seus estudis musicals amb la professora Tamara Harutyunyán. Sota la seua tutela va finalitzar el Grau Professional en el Centre Professional Autoritzat “ANMAVI” de Múrcia. Posteriorment, va rebre classes del pianista hongarés Isaac István Székely. En l’actualitat, realitza els estudis superiors en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid, sent la seua professora de piano Ana Guijarro.
 
Ha rebut classes magistrals impartides per pianistes de talla internacional com Galina Eguiazarova, Aquiles Delle Vigne, Fernando Puchol, Pascal Rogé, Mei-Ting Sun, Till Fellner i Joaquín Achúcarro, entre uns altres. Ha obtingut primers premis en concursos nacionals i internacionals (Ciutat de Carlet, Ciutad de El Ejido, Ciutat de Llíria, Vila de Xàbia, Ciutat de Xàtiva, Infanta Cristina, Ruperto Chapí); regionals (Mestre Josep Serrano i Entre Cuerdas y Metales), i va ser segon premi en l’Internacional d’Eivissa i en el Nacional de Múrcia. Va debutar com a solista de piano als 11 anys amb l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia i, des de llavors, ha actuat com a solista amb diferents orquestres i agrupacions de càmera, com l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx, l’Orquestra de cambra de Cartagena o l’Orquestra Ciutat d’Oriola.
 
Ha oferit nombrosos recitals: Palau de la Música, Palau dels Arts “Reina Sofia” de València, Auditori i Centre de Congressos “Víctor Villegas” i Real Casino de Múrcia, Auditori de la Mediterrània, Gran Teatre d’Elx, Teatre d’Oriola, Museu Zuloaga de Segòvia i Museu de Belles arts de València, Museu del Romanticisme de Madrid, Sala Eutherpe de León; Coïmbra i Lisboa (Portugal), etc. Des de 2011, ha actuat en el marc de diversos festivals: Festival del Mediterrani (2011, 2012 i 2014), Festival de Música de Canàries (2013), III Festival de Torreblanca, Castelló (2014), i Festival de Música Religiosa de Conca (2016), entre uns altres.
 
El concert tindrà lloc a les 20:00 h (obertura de portes a les 19:15 h) en el Saló d’actes de la Casa Capellà Pallarés (c/ Arcediano Andreu, 8). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament. 
 
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.