Activitat

Un homenatge al cinquè Beatle, el productor i arranjador George Martin, pròxima actuació de Concerts a la Fundació

Data
24 Febrer 2017
Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València

Entrada lliure. Aforament limitat

Obertura de portes a les 19:15h.

L’accés al concert es realitza per rigorós ordre d’arribada.

Una entrada per persona. No es poden reservar seients a persones que no estiguen presents en el moment d’accés al concert.

Divendres que ve 24 de febrer, a les 20 hores, l’agrupació The Beat Music Study oferirà el concert ‘Homenatge al cinquè Beatle’, dins del cicle Concerts a la Fundació. La banda està integrada per Henry Keys, teclista i director de The Beat Music Study

The Beat Music Study és un aula musical que té com a objectiu agrupar a les persones interessades en l’estudi i divulgació de l’obra de The Beatles, que compten amb un llegat de 250 temes publicats en diversos discos. El seu objectiu és analitzar les composicions, execució, so, producció i resultat final d’aqueixos enregistraments i difondre la seua recerca mitjançant cursos, conferències i concerts com a est, que respecten fidelment totes les característiques per a crear la sensació d’estar escoltant un vinil dels anys seixanta.

Concerts a la Fundació ofereix una programació anual de concerts organitzada per Fundació Bancaixa amb la col·laboració de Pavasal, Fundació Eutherpe i el campus de Berklee College of Music a València, que cerca donar suport a joves intèrprets i que compta amb concerts gratuïts fins a juny amb repertoris que van des del jazz contemporani al blues i el soul, passant per músiques del món, peces per a piano, música clàssica i músiques del mediterrani.

El concert tindrà lloc el divendres 24 de febrer, a les 20 hores, en el Saló d’Actes del Centre Cultural Bancaixa (C/General Tovar, 3). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.  

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.