Activitat

XXVII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe

Data
Del 13/10/2022 al 08/01/2023
Centre
Sala d’exposicions “Casa Garcerán”
Colón, 23,Segorbe (Castellón)
Horari

Divendres, dissabtes i vespres de festiu de 17-20 h.
Diumenges i festius de 12-13:30h i de 17-20 h.

Tarifes

Entrada lliure

La Comissió Delegada de Segorbe de la Fundació Bancaixa presenta a la Casa Garcerán l’exposició del XXVII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe, que es podrà visitar fins al 8 de gener de 2023 La mostra, comissariada pel president de l’Agrupació Fotogràfica de Segorbe, José Plasència, inclou un total de 33 obres entre les fotografies guanyadores del certamen i una selecció de les quals han optat a aquests premis.

El jurat del XXVII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe va fallar al setembre els guardons d’aquesta nova convocatòria amb la concessió del premi en la secció de temàtica lliure, dotat amb 850 euros, a Carlos Bravo Paredes per la seua obra La tierra fría 0.2. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l’Alt Palància o de l’Alt Millars, el guardó, dotat amb 700 euros, s’ha concedit a Fernando Herrero Zarzoso per l’obra El caballo de Ramón.

A aquesta edició del certamen fotogràfic s’han presentat un total de 162 fotografies, de les quals 58 són de temàtica comarcal i altres 104 de temàtica lliure.

Vídeos

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.