Convocatòria

41 Saló de Tardor de Fotografia de Sagunt

Estat
Resolució

Javier Arcenillas, Fernando Flores i Antonio Atanasio, guanyadors del 41 Saló de Tardor de Fotografia de Sagunt

El jurat de la 41 edició del Saló de Tardor de Fotografia de Sagunt, convocat per la Fundació Bancaixa a Sagunt, ha fallat els premis d'esta nova convocatòria amb la concessió del primer premi, dotat amb 900 euros, a Javier Arcenillas, per la col·lecció Baumann. El segon premi, de 450 euros, ha recaigut en Fernando Flores, per la sèrie In twilight, mentre que el tercer premi, de 300 euros, s'ha concedit a la col·lecció Capturar la luz, presentada per Antonio Atanasio.

El jurat ha concedit també dos premis socials, categoria destinada als membres de l'agrupació fotogràfica ARSE de Sagunt. El primer d'ells, dotat amb 360 euros, ha recaigut en Carlos Correcher Garay i el segon, de 240 euros, ha sigut per a la fotografia realitzada per Pedro Díaz.

A esta edició del certamen fotogràfic s'han presentat 63 col·leccions de 44 autors procedents de tot el territori nacional. Quant al premi social s'han presentat 36 fotografies de 18 autors.

Les obres premiades, al costat d'una selecció del conjunt de fotografies presentades al certamen, formaran part de l'exposició que la Fundació Bancaixa inaugurarà a la Casa Capellà Pallarés de Sagunt el pròxim 24 de setembre i que romandrà oberta al públic fins al dia 16 d'octubre. L'exposició itinerarà amb posterioritat a la Casa Lluis Guarner, a Benifairó de les Valls, on es podrà visitar del 14 al 28 de febrer de 2021.

El jurat del XLI Saló de Tardor de Fotografia de Sagunt ha estat presidit per Alfonso Vicente Muñoz, president de la Comissió Delegada de Fundació Bancaixa, i integrat per Julián Barón García, José Plasència Civera, Tomás Bueno Díaz i María Begoña Adam Yuste.

Fotos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.