Convocatòria

XXIV Concurs Saló Fotogràfic de Sogorb

Estat
Resolució

Diego Pedra i Juanjo Miguel, guanyadors del XXIV Saló Fotogràfic Ciutat de Sogorb

El jurat del XXIV Saló Fotogràfic Ciutat de Sogorb ha fallat els premis d'esta nova convocatòria amb la concessió del premi en la secció de temàtica lliure, dotat amb 750 euros, a Diego Pedra Benzal, per la seua obra Delta d´Ebre. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l'Alt Palància o de l'Alt Millars, el guardó, dotat amb 600 euros, s'ha concedit a Juanjo Miguel Serra, per l'obra La Pluie.

A esta edició del certamen fotogràfic de Fundació Bancaixa a Sogorb s'han presentat un total de 172 fotografies de 36 autors, de les quals 62 han sigut de temàtica comarcal i altres 109 de temàtica lliure. La participació, que s'ha incrementat respecte a l'any anterior, ha permés comptar amb treballs procedents de diferents províncies espanyoles: València, Castelló, Barcelona, Ciudad Real, Zaragoza, Sevilla, Girona i Móstoles.

Les obres premiades, al costat d'una selecció del conjunt de fotografies presentades al certamen, formaran part de l'exposició que la Fundació Bancaixa inaugurarà a la Casa Garcerán de Sogorb el pròxim 17 d'octubre i que romandrà oberta al públic fins al 6 de gener de 2019.

El jurat del XXIV Saló Fotogràfic Ciutat de Sogorb ha estat integrat pels professionals Amparo Muñoz, Pablo Llácer i Agustín Rovira i, en nom de Fundació Bancaixa, per Vicente Hervás, president de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Sogorb.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.