Convocatòria

XXVII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe

Estat
Resolució

El jurat del XXVII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe ha fallat els premis d'aquesta nova convocatòria amb la concessió del premi en la secció de temàtica lliure, dotat amb 850 euros, a Carlos Bravo Paredes per la seua obra La tierra fría 0.2. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l'Alt Palància o de l'Alt Millars, el guardó, dotat amb 700 euros, s'ha concedit a Fernando Herrero Zarzoso per l'obra El caballo de Ramón.

A aquesta edició del certamen fotogràfic de Fundació Bancaixa a Segorbe s'han presentat un total de 162 fotografies, de les quals 58 són de temàtica comarcal i altres 104 de temàtica lliure.

Les obres premiades, al costat d'una selecció del conjunt de fotografies presentades al certamen, formaran part de l'exposició que la Fundació Bancaixa inaugurarà a la Casa Garcerán de Segorbe el 13 d'octubre i que romandrà oberta al públic fins al 8 de gener de 2023.

El jurat del XXVII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe, presidit pel president de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Segorbe, Vicente Martínez Molés, ha estat integrat també pels professionals i experts en fotografia Marta Martín Núñez, Selen Botto i Jesús Monterde Puig; la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Segorbe, Marisa López; i la secretària de la Comissió Delegada de Segorbe, Laura Tortajada Torres.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.