Exposició

25 anys del Concurs Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe

Data
Del 12/11/2020 al 06/01/2021
Centre
Sala d’exposicions “Casa Garcerán”
Colón, 23 ,Segorbe (Castellón)
Horari

Divendres, dissabte i vespres de festiu, de 17 a 20 h.

Diumenges i festius, de 12 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

Entrades

Gratuït

Fundació Bancaixa presenta a la Casa Garcerán l’exposició XXV Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe, una mostra que recull les obres premiades d’esta edició al costat d’una selecció de les presentades, i a les quals se sumen les fotografies premiades durant els 24 anys d’història del certamen. En esta edició, el premi en la secció de temàtica lliure l’ha guanyat José Ramón Luna De la Ossa, per la seua obra Time. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l’Alt Palància o de l’Alt Millars, el guardó s’ha concedit a José Vicente Llop Tejadillos, per l’obra Gigante.

L’exposició, que pot veure’s fins al pròxim 6 de gener i està comissariada per Narciso Chiva, aficionat a la fotografia i figura rellevant en els inicis del certamen fotogràfic, inclou una selecció d’imatges finalistes d’esta edició a les quals se sumen les obres guanyadores durant els 24 anys del concurs, tant en la temàtica lliure com en la comarcal.

Un total de 80 instantànies que, des de 1996, reflecteixen el treball de fotògrafs que han participat des de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, però també des d’altres punts d’Espanya com Barcelona, Biscaia, Ciudad Real, Màlaga, Toledo, Madrid, Cadis, La Rioja o Sevilla. Una selecció de paisatges, retrats, costums i tradicions que permeten conéixer millor les comarques de l’Alt Palància i l’Alt Millars i transmeten la creativitat i el talent capturat amb l’objectiu fotogràfic.

L’exposició s’acompanya de dos catàlegs editats per a l’ocasió, un d’ells amb les imatges d’enguany i un altre amb el recorregut per les imatges premiades durant tot el concurs.

L’exposició és d’entrada gratuïta i pot visitar-se a la Casa Garcerán de Segorbe en els següents horaris: divendres, dissabte i vespres de festiu, de 17 a 20 hores; diumenges i festius, de 12 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.