Exposició

Caparrós. El jardí de la natura

Data
Del 06/03/2019 al 26/05/2019
Centre
Fundació Bancaixa
Plaça de Tetuan, 23, València
Horari

De dimarts a diumenge: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Dilluns: de 10 a 14 h

Festius: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Entrades

Accés gratuït per a tots els públics: Diumenges, de 17 a 21 h.

Entrada: General: 3 euros

Reduïda: 1 euro (pensionistes, aturats, persones amb diversitat funcional, estudiants de 13 a 26 anys)

Gratuïta (menors de 12 anys)

Venda d'entrades en taquilla (plaça Tetuan, 23). Cada entrada permet l'accés a totes les exposicions vigents en eixe moment en la Fundació Bancaixa.

Fundació Bancaixa presenta l’exposició Caparrós. El jardí de la natura, que reuneix una selecció de 34 obres de l’artista registrades en espais naturals. La mostra, que compta amb la col·laboració de Bankia, reflecteix l’interés de Francisco Caparrós per les formes que dibuixa la naturalesa, centrant la mirada en les formes que amaguen els boscos i arbredes, sense més pretensió que mirar i deixar-se impressionar per estructures i combinacions de formes úniques, vives i dissenys perfectes.

Les fotografies seleccionades en aquesta exposició pertanyen a diferents sèries entorn d’aqueixa mirada contemplativa del fotògraf fascinat per les formes vegetals i l’atzar aparent amb el qual la naturalesa dibuixa i configura els cicles i les metamorfosis en animals i plantes. Caparrós no reflecteix paisatges o composicions obertes, sinó més aviat ordits i formes complexes que desperten el seu interés i que, amb un tractament posterior, emfatitzen les seues formes i propicien nous entramats en el revelat digital.

La mostra, que podrà contemplar-se fins al 26 de maig, s’acompanya d’un catàleg que reprodueix les obres exposades, a més d’altres treballs de Francisco Caparrós, amb textos de José Luís Cueto; de Fernando Castro, crític d’art i professor d’Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat Autònoma de Madrid; i de Román de la Calle, catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art.

Fotos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.

Vídeos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.