Exposició

Europa en instants

Data
Del 27/11/2015 al 10/01/2016
Centre
Sala d'exposicions "Casa Garcerán"
Colón, 23, Segorbe

Fundació Bancaixa presenta a Segorbe l’exposició Europa en instants, una proposta cultural que romandrà en la Casa Garcerán fins al pròxim 10 de gener. La mostra explora la presència del paisatge urbà en l’art i oferix una selecció de 21 obres de l’artista i fotògrafa Ana del Castillo. El recorregut per la sala permet visitar a través de la pintura alguns racons emblemàtics de ciutats europees com Frankfurt, Londres, Budapest, Florència, Bolonya, Rotterdam, Berlín, Viena, Chesterfield, així com escenaris de Washington, als Estats Units, o d’Haifa, a Israel, a més de dedicar una de les obres a la localitat de Segorbe.

Ana del Castillo ha sigut des de la seua infància una amant de la fotografia, passió que es reflectix en la seua pintura. Va començar a donar les seues primeres pinzellades amb el grup ARGO, compost per quinze artistes multidisciplinars, i actualment perfecciona la seua tècnica amb Fernando Jiménez. Durant la seua trajectòria ha recollit diferents reconeixements i ha registrat innumerables publicacions. Actualment treballa per a distintes agències. 

L’exposició Europa en instants pot visitar-se de manera gratuïta els divendres, dissabtes i vespres de festiu en horari de 17 a 20 hores i els diumenges i festius de 12 a 13:30 hores i de 17 a 20 hores.

 

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.