Exposició

Exposició itinerant Aspanion Social Art

Data
Del 05/10/2021 al 10/10/2021
Centre

,

#AspanionSocialArt és una iniciativa artística de caràcter solidari que involucra a personatges coneguts del món de l’art, la cultura o l’esport. El ninot icònic de ASPANION, Martín, s’ha transformat en ninot i s’ha replicat fins a huit vegades perquè les mans amigues dels col·laboradors crearen obres d’art úniques que formen part d’una exposició itinerant i que pròximament seran subhastades.

La gira comença el dimarts 5 en la nostra seu en la Plaça Tetuan de València, on podeu visitar l’exposició fins al 10 d’octubre. Després, cada setmana, aquesta exposició podrà ser vista en el Museu de Belles arts, Nou Centre (El Tall Engonals), Museu de la Seda, Museu de la Il·lustració, Galeria Alba Cabrera i Hotel Westin València.

En aquesta iniciativa participen Víctor Claver, Sole Giménez, Màxim Horta, Laura Moret, Okuda, Ortifus, Santiago Crostó, Yunke i Jandro.

Totes les obres seran subhastades el divendres 19 de novembre a València (Hotel Westin). L’acte començarà a les 19.30 hores. Per a la subhasta en línia s’ha creat un enllaç a una botiga on es podrà licitar per totes les obres, des del 4 d’octubre fins al 19 de novembre, finalitzant conjuntament la subhasta en línia amb la presencial.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.