Exposició

Exposició Vicente Ortí a Sagunt

Data
Del 19/04/2018 al 21/07/2018
Centre
Sala d'Exposicions Glorieta
Plaça Cronista Chabret, 6. Soterrani, Sagunt

Fundació Bancaixa presenta a Sagunt l’exposició Vicente Ortí. L’intèrpret de la matèria, integrada per mig centenar d’obres que recorren la trajectòria de l’escultor valencià des dels anys 70 fins a l’actualitat, amb especial recalcament en la seva producció dels últims anys. Comisariada per l’escriptor i articulista Martí Domínguez, la mostra recorre el treball de Ortí amb els diferents materials habituals en la seua obra: fusta, marbre, pedra i ferro. Aquesta proposta expositiva endinsa a l’espectador en un recorregut pel que podria ser el taller de treball de l’artista i la seva versatilitat per treballar la matèria en les seues diverses formes. L’exposició es completa amb un audiovisual que mostra a l’artista a l’entorn del seu estudi.

Al llarg de la seva trajectòria artística, Vicente Ortí ha exposat el seu treball en nombrosos espais de ciutats com València, Barcelona, Madrid, Valladolid, l’Havana, Nova York, Miami, Mont-real i Basilea, entre moltes altres. A més, la seua obra ha rebut els màxims reconeixements per part de l’Escola de Belles Arts de Sant Carles a València i la de Sant Fernando a Madrid

Amb motiu de l’exposició s’ha editat un catàleg que, al costat de la reproducció de les obres presentades en la mostra, presenta un text de Martí Domínguez que analitza l’essència i la trajectòria de Ortí. Com a activitat complementària a la mostra, es va desenvolupar un taller gratuït per a escolars de 7 a 12 anys d’edat, impartit per l’escriptor Vicente Marco i l’il·lustrador Kolo.

L’exposició es pot visitar fins al 21 de juliol de 2018 de forma gratuïta a la Sala d’Exposicions Glorieta (Plaza Cronista Chabret, 6. Sagunt) de dimarts a dissabte de 17 a 21 hores.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.