Activitat

Berklee Global Music Night

Data
27 Gener 2023
Centre

Fundació Bancaixa

General Tovar 3,

València

Horari

20 h

Tarifes

4 €

  • Venda en taquilla (Plaza Tetuan, 23. València) des del dimarts 24 de gener a partir de les 17 hores.
  • És imprescindible la presentació de l’entrada per a accedir al concert.
  • Màxim: 6 entrades per persona.
  • No s’admetran devolucions o canvis d’entrades.
    L’accés al recinte es realitzarà a partir de les 19.45 hores.
  • Una vegada iniciat el concert no es permet l’accés a la sala.
  • No està permés l’accés al recinte amb menjar, beguda ni qualsevol tipus d’objecte que es considere perillós.
  • L’organització de l’esdeveniment no es fa responsable de les entrades no adquirides en el punt de venda oficial.

Fundació Bancaixa ofereix divendres que ve 27 de gener el concert Berklee Global Music Night, una nova actuació del cicle Concerts a la Fundació, programa que celebra la seua cinquena edició amb la col·laboració de Pavasal.

Un elenc internacional d’estudiants del campus de Berklee a València presentarà sobre l’escenari una vetlada musical en la qual, partint dels seus orígens i estils musicals diversos, s’uneixen en un concert únic. El Storytelling Ensemble, liderat pel professor i violinista Federico Nathan, interpretarà un repertori basat a difuminar les fronteres entre la música clàssica i la música popular per a crear una experiència musical plena d’imaginació i lliure de prejudicis.

La banda està formada per Juan Pablo Arias, bateria; Kanghyun Park (Ahko), guitarra; Felipe Ribeiro, teclat i sintetitzador; Ángela Moya Serrat i Seth Kyle Chen, violí; Teréza Froncova, veu. A aquests s’unirà el professor de l’escola i baixista Matthew Baker. Tots els membres de la banda aporten la seua experiència i talent a la composició dels temes que conformen aquest concert en el qual l’essència és oferir girs musicals inesperats.

El concert Berklee Global Music Night tindrà lloc el divendres 27 de gener a les 20 hores en la sala d’actes de la Fundació Bancaixa (C/ General Tovar, 3). La venda anticipada d’entrades s’iniciarà el dimarts 24 de gener a partir de les 17 hores en la taquilla (Plaza Tetuan, 23).

El cicle Concerts a la Fundació, pel qual han passat en els últims mesos la formació En Clave de Clot, La Habitación Roja o músics com Francesc Gamón, Fernando Pascual, Carmen Avivar o Eduardo Sandoval, es tancarà el pròxim 10 de febrer amb l’actuació de la cantaora flamenca Soleá Morente.

Fotos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.