Activitat

El Coro Eutherpe interpretarà el Stabat Mater de Pergolesi i el Rèquiem en Re Menor de Mozart en Concerts a la Fundació

Data
10 Març 2017
Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València

Aforament limitat.

Entrada lliure.

Obertura de portes a les 19:15h.

L’accés al concert es realitza per rigorós ordre d’arribada.

Una entrada per persona. No es poden reservar seients a persones que no estiguen presents en el moment d’accés al concert.

Divendres que ve 10 de març, a les 20 hores, el Coro Eutherpe oferirà un concert dins del cicle Concerts a la Fundació. La coral, sota la direcció de Cristina Contreras i l’acompanyament al piano de Josep Manel Campos i Marisa Sedano, interpretarà el Stabat Mater de Pergolesi i el Rèquiem en Re Menor de Mozart. El concert comptarà amb la participació de la soprano María Montesinos, així com la d’altres solistes com Marina Cerdà, Carmen Payma, Gabriel Belkheiri i Alejandro Navarro.   

El Coro Eutherpe constitueix una referència entre les agrupacions corals de la Comunitat Valenciana. Els seus integrants han sigut seleccionats entre joves estudiants d’últims cursos de grau professional o de grau superior en els conservatoris valencians, per açò està integrat per les millors veus entre els 18 i 35 anys. Sent una agrupació de caràcter no públic, per la naturalesa i gran qualificació dels seus integrants, el Coro Eutherpe aporta alts nivells d’excel·lència tècnica i artística de primer nivell. Destaquen els seus recents concerts al novembre de 2016 amb l’Orquestra de Cambra Eutherpe, del Rèquiem de W.A. Mozart en la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València i el Aulari de Les Arts de Picassent, així com la seua representació vocal i escènica de l’Òpera La Traviata de G. Verdi, amb la mateixa Orquestra de Cambra Eutherpe, en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, el passat 29 de gener d’aquest any.   

Cristina Contreras Zamorano és professora superior de direcció de cors, direcció d’orquestra i composició, de solfeig, teoria de la música, improvisació i acompanyament, i és també professora d’Educació Primària (especialitat educació musical). Ha impartit cursos de direcció coral en els Cursos Internacionals de Lleida, Sogorb, Aldaia, Santa Clara (Cuba) i Ateneu Musical del Port. És, a més, autora dels sis llibres didàctics per a cor “Cantate”, de Rivera Editores. Actualment desenvolupa la seua tasca com a professora en el Conservatori Municipal de Música “José Iturbi” de València i com a directora de la Coral Juan Bautista Comes, així com del Coro Eutherpe.  

Concerts a la Fundació ofereix una programació anual de concerts organitzada per Fundació Bancaixa amb la col·laboració de Pavasal, Fundació Eutherpe i el campus de Berklee College of Music a València, que busca donar suport a joves intèrprets i que compta amb concerts gratuïts fins a juny amb repertoris que van des del jazz contemporani al blues i el soul, passant per músiques del món, peces per a piano, música clàssica i músiques del mediterrani. El concert tindrà lloc el divendres 10 de març, a les 20 hores, en el Saló d’Actes del Centre Cultural Bancaixa (C/General Tovar, 3). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.   

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.