Activitat

L’escriptor Vicente Marco impartix un taller infantil d’escriptura creativa en Fundació Bancaixa en octubre

Centre
Centre Cultural Bancaixa
Plaza de Tetuán, 23, València


Reserva de places en el correu electrònic
taller@fundacionbancaja.es
i en el telèfon 960 645 840  

Fundació Bancaixa organitza un taller infantil d’escriptura creativa impartit pel novel·lista i dramaturg Vicente Marco. L’activitat, dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 11 anys, és gratuïta i té com a objectiu estimular la imaginació i capacitat creativa dels més xicotets, a més d’aprendre tècniques d’escriptura i despertar l’afició per la lectura. A través del joc amb imatges, paraules, sentits i imaginació, al final del taller cada participant haurà creat el seu propi conte.

El taller es desenrotllarà en quatre sessions individuals els dissabtes 8,15, 22 i 29 d’octubre, amb una duració de dos hores entre les 11 i les 13 hores. Durant el taller es treballen les següents àrees de contingut: jugant amb imatges; jugant amb paraules; l’ús dels sentits per a crear; la imaginació deslligada i la imaginació controlada; la creació; els errors freqüents que no s’han de cometre; i la revisió.

Vicente Marco (València, 1966) és escriptor i es va iniciar en este art als set anys. Al llarg de la seua carrera ha obtingut nombrosos premis literaris, com el Julio Cortázar, Unamuno o Alberto Lista, i és autor de les novel·les Murmuris, Els trens de Pund, El Collage d’Orsson Beans, Ja no som xiquetes, Opera Magna i La meua altra mare.

Per a informació sobre este taller i la reserva de places es pot contactar en el telèfon 960 645 840 i en el correu electrònic taller@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.