Activitat

Retaule de Nadal 2019

Data
20 Desembre 2019
Centre
Iglesia de El Patriarca
, València

L’Església del Patriarca de València acollirà el pròxim divendres 20 de desembre, a les 21 hores, el tradicional concert Retaule de Nadal Fundació Bancaixa, el programa del qual serà interpretat per l’Orfeó Valencià com és habitual des de la posada en marxa d’esta iniciativa de la Fundació Bancaixa fa més de 40 anys.

L’Orfeó Valencià, sota la direcció de Josep Lluís Valldecabres, interpretarà un programa amb peces que van del segle XVI a l’actualitat d’autors com Mozart, Malcolm Archer, Julie Gardner, Benjamin Britten, Karl Jenkins, George Fr. Handel, Mckay Crockett, Antoni Pérez Moya, Bob Chilcott, Matilde Salvador o el mateix Josep Lluís Valldeacbres. El programa es tancarà amb el tradicional Stille Nacht de Gruber.

El concert, d’entrada gratuïta limitada a l’aforament, comptarà amb acompanyament instrumental de Jesús Debón al piano i Fernando Morals a la percussió, als quals se sumaran les veus de les sopranos Gema Rubio i Isabel M. Gracián i el tenor Xema Zapater. A més, participarà també la Coral Corremón de l’Orfeó Valencià Infantil (OVI).

L’Orfeó Valencià va nàixer a València en 1972 de la mà de Jesús Ribera Faig. Des de desembre de 1986, el seu director és Josep Lluís Valldecabres. Ha col·laborat amb les principals orquestres valencianes i espanyoles, així com amb The Academy of Saint Martin in the Fields, Orquestra de l’Acadèmia de Santa Cecília de Roma, etc. Ha actuat en escenaris de tota la geografia valenciana i espanyola, així com als EUA, Rússia, el Canadà, Cuba, Polònia, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, França, Holanda, Bèlgica, Àustria, Hongria i Portugal. El seu repertori aborda la música i els compositors més representatius des del Renaixement fins a l’actualitat, amb especial presència dels autors valencians. Posseeix el màxim guardó de l’I Concurs de Cors Ciutat de Budapest, així com la distinció Institució Insigne de la Música Valenciana (Acadèmia de la Música). Apadrina a l’Orfeó Valencià Infantil (OVI).

Fotos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.