Bancaixa concedeix les ajudes per a projectes soci-assistencials d’Albacete

Bancaixa, d’acord amb la seua trajectòria de suport als servicis i accions socials, ha repartit hui, en un acte celebrat en la Diputació Provincial d’Albacete, els premis als projectes guanyadors del “ Concurs d’Ajudes a associacions d’Interés Públic i Social 2007”, de la província d’Albacete.

A la Comunitat Valenciana han sigut seleccionades 160 associacions, de les quals 14 pertanyen a Castella-La Manxa i 9 a la província d’Albacete.

Les dotacions s’han distribuït en distintes àrees de treball: persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial, drogodependències, joventut, menors i família, marginació, minories ètniques, dona, persones majors i accions de conservació del patrimoni cultural.

En la present edició del concurs, en la qual s’ha incrementat el nombre d’associacions premiades i també la dotació del premi, es va haver d’ampliar el termini de presentació de sol·licituds per la gran demanda de la convocatòria.

El jurat encarregat de decidir els projectes premiats ha estat compost per tècnics de servicis centrals, representants dels mitjans de comunicació, catedràtics d’universitat i membres de la Comissió Permanent de la Fundació Bancaixa. En la selecció dels treballs s’ha valorat especialment la utilitat social, la qualitat, l’oportunitat, l’adequació a les demandes socials i la innovació de les accions a desenvolupar.

Enguany, Bancaixa destinarà a la seua Obra Social un total de 74,7 milions d’euros, el que suposa un increment superior al 25%, que la converteix en la tercera caixa d’estalvis d’Espanya per fons destinats i en la de major creixement percentual d’este pressupost en el present any.

A continuació s’adjunta el llistat de les associacions premiades a Albacete:
ALBACETE

ASSOCIACIÓ

LOCALITAT

AFAEPS-Asociación de Familiares y Amigos de Personas con Enfermedad Mental

Albacete

AFANION – Asociación de Familias de Niños con Cáncer de Castilla La Mancha.

Albacete

APACEAL – Asociación de Padres de Paralíticos Cerebrales de Albacete

Albacete

Delegación Diocesana de Escultismo de Albacete

Albacete

IFAD – España

Albacete

ASPRONA-Asociación para la Atención de Personas con Discapacidad Intelectual y sus Familias de Albacete

Almansa

Cáritas Interparroquial de Caudete

Caudete

AFA Sierra del Segura – Asociación de familiares de Enfermos de Alzheimer de la Sierra del Segura.

Elche de la Sierra

Fundación Residencia Nuestra Señora de la Caridad.

Villarrobledo

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.