Bancaixa entrega els diplomes als alumnes del curs d’informàtica de Cullera

Bancaixa ha fet lliurament dels diplomes de l’Aula d’Informàtica de Cullera a les més de 100 persones que han terminat el present curs íntegrament.

L’Aula d’Informàtica de Bancaixa a Cullera va començar a funcionar al desembre del 2001, i des de llavors s’han titulat 419 alumnes. L’aula compta amb onze ordinadors, deu per a ús dels educands i un per a gestió de la pròpia aula. El curs s’imparteix de dilluns a divendres en horaris de matí i vesprada, i té quatre monitors repartits en dos torns.

El mòdul d’informàtica ofert per Bancaixa proporciona als alumnes coneixements sobre l’entorn Windows, Access, Power Point, Word, Excel, introducció a Internet i mecanografia, etc., eines que poden servir els usuaris per accedir al món laboral en el futur.

L’objectiu de l’aula d’alfabetització informàtica és facilitar l’aprenentatge d’habilitats informàtiques a sectors amb recursos limitats i col·lectius en risc d’exclusió social.

Des de la creació d’esta aula d’informàtica, hi ha hagut més de 2.200 sol·licituds i a hores d’ara hi ha més de 300 persones en llista d’espera.

Actualment Bancaixa compta amb 10 aules d’informàtica. A més de les penitenciaries de Picassent i Fontcalent –Bancaixa va ser pionera en la instal·lació d’aules d’alfabetització informàtica a les presons–, l’Entitat financera gestiona les del Barri de la Coma (Paterna), Barri Mare de Déu del Remei (Alacant), Barri de Santa Anna (Gandia), Cullera, Barri de Patraix (València), Benicalap, Hort del Gat (Elx) i Barri de La Florida (Alacant).

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.