Bancaixa i la Universitat d’Alacalá de Henares impulsen projectes empresarials per mitjà de la Cátedra Bancaixa Joves Emprendedors

La Universitat d’Alcalá d’Henares i Bancaixa fomentaran l’esperit i la vocació empresarial i oferiran suport a les iniciatives emprenedores per mitjà de la Càtedra Bancaixa Joves Emprenedors-Universitat Alcalá de Henares, la creació de les quals resulta del conveni de col·laboració subscrit hui a Alcalá pel rector, Virgilio Zapatero, i José Manuel Pérez Saavedra, Director Comercial de la Unitat de Negoci Madrid de Bancaixa

Piedad Martín, coordinadora d’Orientació Professional, es farà càrrec de la direcció d’esta càtedra, que fomentarà la realització d’accions emprenedores i de creació d’empreses.

La càtedra servirà de marc per a l’organització de seminaris, cicles, conferències o classes magistrals, com també per a la publicació de monografies sobre els temes objecte d’estudi de la càtedra, el desenvolupament de programes d’investigació relacionats amb la creació d’empreses i la col·laboració en projectes semblants amb altres universitats amb les quals Bancaixa mantinga convenis.

En la seua línia de suport als joves, Bancaixa va ser pionera en la creació d’una Càtedra per a Joves Emprenedors en col·laboració amb la Universitat de València el 2006. L‘objectiu de l’entitat és arribar a crear una xarxa de càtedres en conveni amb distintes universitats per tota la geografia espanyola i posar així al servici dels universitaris diverses ferramentes per incrementar la seua preparació i facilitar la incorporació al món laboral. En estos moments, Bancaixa compta ja amb un total de 26 Càtedres per a Joves Emprenedors, i també amb ajudes dirigides a promoure la creació d’ocupació i el Premi Bancaixa Joves Emprenedors.

En el mateix acte també s’han concedit les Beques Internacionals Bancaixa a 31 alumnes de pregrau i postgrau de la Universitat d’Alcalá. És la segona convocatòria que Bancaixa llança en conveni amb esta universitat. El programa Beques Internacionals Bancaixa naix del suport decidit que Bancaixa brinda als joves universitaris amb la intenció de fomentar la mobilitat internacional dels alumnes. En 2007 el programa BIB de Bancaixa es va dur a terme en 45 universitats de tot l’estat amb un pressupost de 3 milions d’euros i un global de 3.000 estudiants becats.

Durant 2008, Bancaixa destinarà a la seua Obra Social el major pressupost de la seua història. La dotació per al 2008 arriba als 83 milions d’euros el que suposa un increment del 15% sobre el de l’any passat i situa l’entitat financera entre les que més fons dediquen a l’Obra Social.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.