Bancaixa i la Universitat Politècnica de València concedeixen 60 beques per a completar la formació fora d’Espanya

Bancaixa i la Universitat Politècnica de València han resolt la convocatòria de les Beques Internacionals Bancaixa (BIB) 2011 amb la concessió d’ajudes a 60 estudiants d’aquesta universitat. La convocatòria conjunta de les dues institucions, que està dotada amb un pressupost de 100.000 euros per part de l’Obra Social de Bancaixa, permetrà que els alumnes completen el seu currículum acadèmic mitjançant l’estada formativa en universitats fora d’Espanya.

En concret, la col·laboració entre Bancaixa i la Universitat Politècnica de València permetrà a 42 estudiants completar la seua formació en universitats d’altres països europeus durant el curs 2011/2012, dins del Programa Erasmus, mentre 18 becaris més ampliaran els seus estudis amb

estades en universitats estrangeres amb acords de doble titulació, en el marc del programa Doble Titulació. En els últims sis anys, aquesta convocatòria de beques de mobilitat internacionalha permés a la Fundació Bancaixa destinar 600.000 euros per a ampliar la formació de 355 estudiants de la UPV.

El programa Beques Internacionals Bancaixa forma part de la línia estratègica de suport a la formació dels jóvens que desenvolupa l’Obra Social de l’Entitat. Aquest programa ha permés concedir 14.000 beques a estudiants de diverses universitats espanyoles en els últims sis anys, amb una dotació acumulada de 13,5 milions d’euros.

 

La col·laboració entre Bancaixa i la Universitat Politècnica de València, a més de la convocatòria de les BIB, s’estén a l’àmbit de l’emprenedoria. Aquesta universitat és una de les 40 que a Espanya disposa de la Càtedra Bancaixa Jóvens Emprenedors, el propòsit de la quals ésfomentar l’esperit i la vocació empresarial i donar suport a les iniciatives d’aquests universitaris.

Tota la informació sobre la convocatòria Beques Internacionals Bancaixa-Universitat Politècnica de València es pot consultar en la web de l’Obra Social de Bancaixa: www.fundacionbancaja.esl

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.