Bancaixa obri 24 hores la seua biblioteca d’Alacant

A fi d’atendre la demanda dels estudiants universitaris en l’època d’exàmens, Bancaixa amplia un altre any l’horari de la seua biblioteca d’Alacant. A partir del pròxim 20 d’agost estarà oberta les 24 hores del dia. El nou horari es mantindrà fins al pròxim 20 de setembre a les 21’00 hores.

L’ampliació de l’horari de la biblioteca va començar a realitzar-se el 2005 i, després de la bona acceptació dels estudiants, l’entitat va decidir continuar facilitant les seues instal·lacions 24 hores cada vegada que s’acosta un període d’exàmens. Esta iniciativa d’ampliació de l’horari de la biblioteca es realitza també al juny i gener, coincidint amb les altres dues èpoques d’estudi intensiu.

La Fundació Bancaixa compleix així una de les directrius marcades en el seu pla estratègic, on una de les línies d’actuació prioritàries és la dedicada a Joves i, dins d’esta, el programa específic de Formació.

Actualment, la biblioteca de Bancaixa a Alacant compta amb un total de 89 places, molt utilitzades pels estudiants. En este sentit, cal assenyalar que, el 2006, 31.425 persones van usar la biblioteca d’Alacant. El 13% de les assistències van tindre lloc precisament en els períodes en els quals la biblioteca obri les 24 hores. Gener i febrer van ser els mesos que major afluència d’estudiants va rebre la biblioteca d’Alacant.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.