Bancaixa obri 24 hores la seua sala d’estudi d’Alacant

A fi d’atendre la demanda dels estudiants universitaris en l’època d’exàmens, Bancaixa amplia l’horari de la seua sala d’estudi d’Alacant. A partir del pròxim 11 de gener estarà oberta les 24 hores del dia. El nou horari es mantindrà fins al pròxim 2 de febrer a les 21’00 hores.

L’ampliació de l’horari de la sala d’estudi va començar a realitzar-se el 2005 i, després de la bona acceptació dels estudiants, l’entitat va decidir continuar facilitant-ne les instal·lacions 24 hores, cada vegada que s’acosta un període d’exàmens. Esta iniciativa d’ampliació de l’horari de la sala d’estudi es realitza també al juny i al setembre, coincidint amb les altres dues èpoques d’estudi intensiu.

La Fundació Bancaixa compleix així una de les directrius marcades en el seu pla estratègic, on una de les línies d’actuació prioritàries és la dedicada a Joves i, dins d’esta, el programa específic de Formació.

Actualment, la sala d’estudi de Bancaixa a Alacant compta amb un total de 89 places, molt utilitzades pels estudiants. En este sentit, cal assenyalar que en 2006, 31.425 persones van usar la sala d’estudi d’Alacant. El 13% de les assistències van tindre lloc concretament en els períodes en què la biblioteca obri les 24 hores. Gener i febrer van ser els mesos que major afluència d’estudiants va rebre la sala d’estudi d’Alacant.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.