Bancaixa ofereix a Alacant el tradicional concert “Retaule de Nadal 2008”

El concert nadalenc de Bancaixa, Retaule de Nadal, arriba novament a la ciutat d’Alacant i ho fa, com ja és tradició, de la mà de l’Orfeó Valencià Navarro Reverter.

L’església Nostra Senyora de Gràcia acollirà demà divendres, dia 5 de desembre, a les 21.00 hores, l’audició nadalenca que Bancaixa porta a terme des de fa 36 anys, a càrrec d’una de les corals més destacades de la Comunitat Valenciana.

El programa de Retaule de Nadal 2008 es compon de dues parts. En la primera es podran escoltar obres tradicionals d’autors que tenen el Nadal com a tema central. Com a novetat, l’Orfeó ha incorporat peces d’origen rus. La segona part té un aire més popular, en què s’interpretaran nadales tradicionals d’autors com Jesús Debón o Baltasar Bibiloni, entre d’altres.

L’Orfeó Navarro Reverter va nàixer el 1972 i, des que es va crear, ha interpretat obres d’una gran dificultat i ha col·laborat amb diferents orquestres, nacionals i internacionals. Ha oferit concerts monogràfics de música coral, ha fet gravacions discogràfiques i ha participat en certàmens internacionals amb un gran reconeixement per la seua qualitat interpretativa. Per exemple, l’any 1988, va obtindre el màxim guardó en el Concurs Internacional de Cors Ciutat de Budapest.

Bancaixa organitza el Retaule de Nadal des de l’any 1972. Aquests concerts han adquirit un gran arrelament i s’han convertit en una iniciativa capdavantera de l’Obra Social de l’Entitat. L’any 2002 es va programar per primera vegada fora de la Comunitat Valenciana i, progressivament, l’activitat s’ha anat estenent fins a cobrir quasi la totalitat del territori nacional. El 2008 ciutats com Santander, Palma, Lleida, Múrcia, Barcelona o Madrid albergaran el tradicional concert de Nadal de Bancaixa.

El concert és d’entrada gratuïta, encara que la capacitat és limitada a la de l’església. Els periodistes que ho vulguen estan convidats a assistir-hi.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.