Bancaixa ofereix en l’església del Patriarca el Concert de Retaules de Nadal 2006

L’Església del Patriarca de València acull demà dissabte, dia 23 de desembre a les 22:30 hores i obert per a tots els públics, el tradicional concert de Nadal “Retaules de Nadal” organitzat per Bancaixa.

“Retaules de Nadal” constitueix una tradicional audició de música nadalenca que Bancaixa manté, des de fa 34 anys, a càrrec de l’Orfeó Valencià Navarro Reverter, una de les més destacades corals de la Comunitat Valenciana.

En esta nova edició destaca l’actuació, junt amb l’Orfeó Navarro Reverter, del quintet de metalls valencià Spanish Brass Luur Metalls, de gran prestigi a tot Europa.

El programa de Retaules de Nadal 2006 es compon de dues parts; en la primera es podran escoltar obres tradicionals dels autors més importants, com Bach, amb l’obra Toccata und Fugue, Arrival of Queen of Sheba de Händel o Joy to the world de Lowell Mason. En la segona part s’interpretaran nadalenques tradicionals versionades pel músic valencià Juan J. Colomer.

L’Orfeó Navarro Reverter nasqué el 1972 i des d’aleshores ha interpretat obres de gran dificultat i ha col·laborat amb diferents orquestres, nacionals i internacionals. Ha ofert concerts monogràfics de música coral, ha realitzat gravacions discogràfiques i ha participat en certàmens internacionals i la seua qualitat interpretativa ha estat reconeguda. Per exemple, el 1988, obtingué el màxim guardó al Concurs Internacional de Cors Ciutat de Budapest.

Els concerts de “Retaules de Nadal” de Bancaixa acabaran el pròxim 27 de desembre a Castelló.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.