Convocatòria

IV Convocatòria Mediambiental Fundació Bancaixa – CaixaBank

Estat
Inscripció
Data
Del 08/09/2022 al 30/09/2022

La Fundació Bancaixa i CaixaBank han obert el termini de la IV Convocatòria Mediambiental per a donar suport a projectes encaminats a la millora del patrimoni natural a la Comunitat Valenciana a través de la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental, l’economia circular i el desenvolupament rural.

Les entitats privades sense ànim de lucre que tinguen entre els seus fins la protecció del medi ambient podran presentar a aquesta convocatòria les seues iniciatives en el territori de la Comunitat Valenciana entre el 8 i el 30 de setembre.

La convocatòria, que compta amb una dotació total de 150.000 euros, va dirigida a recolzar projectes en quatre àmbits:

Biodiversitat. Projectes que fomenten la conservació, restauració i l’ús sostenible dels ecosistemes (terrestres, marins i d’aigua dolça), així com la posada en valor dels serveis que proporcionen. En particular, projectes que fomenten la conservació dels boscos, els aiguamolls, les muntanyes, els sòls, o la fauna amenaçada o en perill.

Innovació ambiental. Projectes que proposen solucions tecnològiques innovadores en processos i productes (béns i serveis) per a reduir o evitar l’emissió de gasos d’efecte d’hivernacle i la petjada ecològica.

Economia circular. Projectes que ajuden a reduir i reciclar materials i residus, amb esment especial als plàstics.

Repte demogràfic vinculat a l’impacte ambiental. Projectes que impliquen lluitar contra la despoblació, promoure el desenvolupament rural i que, al seu torn, tinguen un component de protecció ambiental o d’impacte ambiental positiu.

Les bases de la convocatòria es poden descarregar en aquesta mateixa pàgina web, així com accedir al formulari d’inscripció.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.