Convocatòria

XVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe

El període d'inscripció comença l'1 de juny de 2023
Estat
Inscripció
Data
Del 15/03/2023 al 21/07/2023

La Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Segorbe obri una nova convocatòria del Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe, que enguany celebra la seua 28 edició.

La convocatòria, que està oberta a fotògrafs aficionats i professionals residents a Espanya, contempla dues categories: temàtica lliure i temàtica comarcal, dirigida aquesta última a fotografies que facen visible l’arquitectura, el paisatge, les festes populars o personatges a l’entorn de les comarques de l’Alt Palància i l’Alt Millars.

El XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe es fallarà el 21 de juliol amb la concessió d’un primer premi en la categoria de temàtica lliure dotat amb 800 euros, i un altre primer premi en la categoria de temàtica comarcal amb una dotació de 600 euros.

Les fotografies guanyadores, al costat d’una selecció de les presentades a aquesta edició, formaran part d’una exposició que tindrà lloc a la Casa Garcerán a Segorbe del 2 de novembre de 2023 al 7 de gener del 2024.

En la seua edició de l’any passat, el Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe va concedir el primer premi en la secció de temàtica lliure a Carlos Bravo Paredes per la seua obra La tierra fría 0.2, mentre que el primer premi en temàtica comarcal va recaure en Fernando Herrero Zarzoso per l’obra El caballo de Ramón.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.