Convocatòria

XXVI Concurs Saló Fotogràfic Ciutat de Sogorb

Estat
Resolució

El jurat del XXVI Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe ha fallat els premis d'aquesta nova convocatòria amb la concessió del premi en la secció de temàtica lliure, dotat amb 750 euros, a Diego Pedra Benzal per la seua obra Segona Línia de mar. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l'Alt Palància o de l'Alt Millars, el guardó, dotat amb 600 euros, s'ha concedit a Ángel Herranz Rodrígo per l'obra Benito.

A esta edició del certamen fotogràfic de Fundació Bancaixa a Segorbe s'han presentat un total de 154 fotografies de 59 autors, de les quals 56 ha sigut de temàtica comarcal i altres 98 de temàtica lliure. La participació ha permés comptar amb treballs procedents de diferents províncies espanyoles: València, Castelló, Madrid, Barcelona, Ciudad Real, Badajoz, Sevilla, Màlaga, Girona i Biscaia.

Les obres premiades, al costat d'una selecció del conjunt de fotografies presentades al certamen, formaran part de l'exposició que la Fundació Bancaixa inaugurarà a la Casa Garcerán de Segorbe el 14 d'octubre i que romandrà oberta al públic fins al 6 de gener de 2022.

El jurat del XXVI Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe, presidit pel president de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Segorbe, Vicente Martínez Molés, ha estat integrat també per Arturo de les Lirás, Julían Baró, Mar Biosca, Mª Luisa López Doménech regidora de Cultura de l'Ajuntament de Segorbe, i la secretària de la Comissió Delegada de Segorbe, Laura Tortajada Torres.

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.