Convocatòria

XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe

Estat
Resolució

El jurat del XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorb ha fallat els premis de la convocatòria amb la concessió del premi en la secció de temàtica lliure, dotat amb 800 euros, a Xavier Ferrer Chust per la seua obra Minero.

En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l'Alt Palància o de l'Alt Millars, el guardó, dotat amb 600 euros, s'ha concedit a Juan Miguel Corchado Badía per l'obra Oración.

A esta edició del certamen fotogràfic de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Segorb s'han presentat un total de 172 fotografies, de les quals 116 són de temàtica lliure i les restants 56, de temàtica comarcal.

La convocatòria, oberta a fotògrafs aficionats i professionals residents a Espanya, ha permés reunir imatges d'autors procedents tant de localitats de la Comunitat Valenciana com de la resta d'Espanya.

Les obres premiades, al costat d'una selecció del conjunt de fotografies presentades al certamen, formaran part de l'exposició que s'inaugurarà a la Casa Garcerán de Segorb el 2 de novembre i que romandrà oberta al públic fins al 7 de gener de 2023.

El jurat del XXVIII Saló Fotogràfic Ciutat de Segorb, presidit pel president de la Comissió Delegada de la Fundació Bancaixa a Segorb, Vicente Martínez Molés, ha estat integrat pels professionals i experts en fotografia Toni Ortega Ivars, Pablo José Daniel Martorell i Sergio Serrano Rovira; la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Segorb, Maria Luisa López; i Laura Tortajada Torres, en qualitat de secretària.

Fotos

Documents

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.