FB_VAL_ByN_RGB
Exposició

Sorolla a través de la llum

Data
Del 05/10/2023 al 18/02/2024
Centre
Fundació Bancaixa
Plaça de Tetuan, 23 ,València (Valencia)
Horari

De dimarts a dimecres: 10 a 14.30 h (últim passe a la 13.00 h) – 16.30 a 20.30 h (últim passe a les 19.30 h).
De dijous a diumenges: 10.00 a 20.30 h (últim passe a les 19.30 h)
El temps mitjà per a visitar Sorolla a través de la llum és d'1 hora – 1 hora i mitja.
L'accés a l'exposició s'organitza en passades cada 15 minuts. Es recomana arribar a temps.

Entrades

Compra anticipada d'entrades: entradas.com

A partir del divendres 8 de setembre estaran a la venda les entrades de ‘Sorolla a través de la llum’, que es podrà visitar a partir del 5 d’octubre en la seu de la Fundació Bancaixa a València després del gran èxit obtingut a Madrid, sent una de les exposicions més visitades de la temporada en la capital amb més de 160.000 visitants.

La venda anticipada d’entrades s’activa únicament en el canal en línia i es podran adquirir en entradas.com i en El Corte Inglés.

‘Sorolla a través de la llum’, comissariada per la besneta de l’artista valencià Blanca Pons-Sorolla i per la ex directora del Museu Sorolla, Consuelo Lucca de Tena, és una de les propostes principals en el marc de l’Any Sorolla en commemoració del centenari de la mort del pintor.

L’exposició compta amb un format expositiu únic fins hui que, a diferència de les propostes immersives, proposa la contemplació de l’obra original de Sorolla combinada amb les noves tecnologies mitjançant una sala sensorial i una altra de realitat virtual. En ‘Sorolla a través de la llum’ la tecnologia es posa al servei de l’espectador per a amplificar el seu gaudi de l’obra original.

A València es podrà veure una selecció d’obres originals de Sorolla diferent de la presentada a Madrid amb més de 40 llenços, procedents de col·leccions institucionals i particulars de dins i fora d’Espanya, i inclourà obra inèdita del pintor al costat d’algunes de les seues grans obres mestres.

‘Sorolla a través de la llum’ suposa una oportunitat única per a endinsar-se en l’univers creatiu del mestre en la seua terra natal.

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.