Exposició

XXVI Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe

Data
Del 14/10/2021 al 06/01/2022
Centre
Sala d’exposicions “Casa Garcerán”
Colón, 23 ,Segorbe (Castellón)
Horari

Divendres, dissabtes i vespres de festiu: de 17 a 20 h

Diumenges i festius: de 12 a 13.30 h i de 17 a 20 h

L'ús de màscara és obligatori.

Entrades

Entrada gratuïta

Fundació Bancaixa presenta a la Casa Garcerán l’exposició del XXVI Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe, que es podrà visitar fins al pròxim 6 de gener. La mostra, comissariada pel fotògraf Julián Barón, inclou un total de 43 obres entre les fotografies guanyadores i una selecció de les quals han optat a aquests premis.

En l’actual edició, el jurat del XXVI Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe ha concedit el premi en secció de temàtica lliure, dotat amb 750 euros, a Diego Pedra Benzal per la seua obra Segunda Línea de mar. En la secció dedicada a les obres que tenen per tema aspectes de la comarca de l’Alt Palància o de l’Alt Millars, el guardó, dotat amb 600 euros, s’ha concedit a Ángel Herranz Rodrígo per l’obra Benito.

Enguany s’han presentat un total de 154 fotografies de 29 autors, de les quals 56 ha sigut de temàtica comarcal i altres 98 de temàtica lliure. La participació ha permés comptar amb treballs procedents de diferents províncies espanyoles: València, Castelló, Madrid, Barcelona, Ciudad Real, Badajoz, Sevilla, Màlaga, Girona i Biscaia.

Vídeos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.