Activitat

Tallers per a escolars ‘Antonio López’

Data
Del 24/09/2020 al 24/01/2021
Centre
Fundació Bancaixa
Plaça de Tetuan, 23,València (Valencia)

Fundació Bancaixa reprèn els seus tallers didàctics i ho fa amb una proposta que inclou activitat física i virtual, i que gira entorn de l’exposició Antonio López, una mostra retrospectiva de les pintures, escultures i dibuixos d’aquest artista, considerat el major exponent de la corrent realista espanyola de la segona meitat de segle XX.

L’objectiu d’aquest taller és apropar de manera lúdica i amena l’art i la cultura als alumnes de primària, secundària i últim curs d’infantil. Un objectiu prioritari en l’activitat de la Fundació Bancaixa i que, adaptant-se a la nova situació, manté mitjançant la realització d’aquest taller.

El taller contempla dues activitats diferents :

a) Una visita dialogadaa l’exposició a la seu de Fundació Bancaixa (plaça Tetuan, 23. València). Els alumnes i les alumnes realitzaran un recorregut per la sala a través d’una gymkana amb regles, enigmes, pistes i problemes que els participants hauran de resoldre, guiats i acompanyats per les monitores del taller i el / la docent que estiga amb ells. Aprofitant l’imaginari hiperrealista d’Antonio López, s’introduirà als alumnes en la tècnica, estil i filosofia de l’artista i, a més, es potenciaran aspectes com la imaginació, la cooperació i la creativitat. Durant l’activitat no es manipularan materials i es desenvoluparà al complet a la sala d’exposició, garantint les mesures de seguretat i higiene que requereix la situació actual.

b) Un taller virtualen què els participants crearan el seu propi personatge mitjançant un avatar i s’endinsaran en una exposició virtual. Un recorregut digital en el qual podran acostar-se a quadres, localitzar objectes amagats i descobrir els misteris que amaga l’art. L’activitat es desenvoluparà des dels mateixos centres escolars i comptarà amb la guia i conducció de les monitores del taller, que es podran connectar a la mateixa hora que els alumnes per tutoritzar la sessió.

L’activitat és totalment gratuïta i es pot realitzar tant en castellà com en valencià.

Té una durada d’una hora i es realitza de dilluns a dijous en dues sessions, una a les 10 h. i una altra a les 11: 30 h.

L’activitat estarà en marxa fins al proper mes de gener. Les reserves es poden fer a través de l’email talleresescolares@fundacionbancaja.es o al telèfon 695 591 428.

Es recomana no acudir amb bosses ni motxilles per evitar objectes dins de la sala. L’ús de màscara és obligatori a partir dels 6 anys.

Fotos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.

Vídeos

Per favor, accepte les cookies d' estadístiques, màrqueting per a veure este element.
Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.