Bancaixa celebra una jornada sobre la inserció de les persones amb discapacitat en el món laboral

Bancaixa celebrarà el pròxim divendres 3 de desembre, que coincideix amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada professional i de sensibilització que tindrà la integració laboral d’aquest col·lectiu com a tema principal. La 1a Jornada D-Capacitat Bancaixa, en col·laboració amb la Fundació Adecco, es desenvoluparà al Centre Cultural Bancaixa de València, i servirà de punt de trobada entre empreses, associacions i les persones amb discapacitat a través d’una

taula redona, tallers formatius, tallers lúdics i espectacles.

Durant el matí del divendres tindrà lloc el Fòrum Professional de la jornada amb una taula redona en la qual, amb el lema “La integració laboral de capacitats diferents”, es debatrà sobre l’accés al mercat laboral de les persones amb discapacitat des de la perspectiva dels empresaris, les associacions i del mateix col·lectiu. La taula redona tindrà la participació d’Estela Ruiz, coordinadora d’Intermediació Laboral de COCEMFE; Mónica Aguado, especialista en Dret Laboral; Juan Elías, representant de Rodem, empresa guanyadora del Premi Bancaixa Jóvens Emprenedors 2008; Ángeles Alcázar, responsable de Projectes Socials d’Iberdrola; i Enrique Rovira-Beleta, arquitecte director de Rovira-Beleta Accesibilidad SLP i col·laborador de la Fundació Adecco, com a moderador.

La jornada del matí inclourà també un punt de trobada, un espai en

el qual associacions i empreses dela Comunitat Valenciana mostraran les seues iniciatives i propostes dirigides a les persones amb discapacitat. Aquesta activitat inclourà la participació dela FundacióAdecco, AIDEM, COCEMFE, Creu Roja, FEAPS, FESORD, Fundació Asindown, Martínez Loriente, Productes Velarte i Belros.

També durant el matí, la Fundació Adecco desenvoluparà tres tallers d’ocupació, en els quals es tractaran temes com la recerca activa d’ocupació, informació general sobre l’ocupació o com actuar en una entrevista de treball.

Durant la jornada de la vesprada tindrà lloc el Fòrum de Sensibilització, amb propostes lúdiques dirigides al públic infantil i en el qual s’oferiran activitats com animacions, tallers infantils i espectacles. Els diferents tallers infantils seran oferits per ACVEM, AMFISEP, ASEM CV, Associació d’Espina Bífida, FESORD, Fundació AIXEC i Fundació Espuma. Com a clausura de la jornada, un escenari a la plaça de Tetuan acollirà les actuacions de la Coral Allegro de l’ONCE, i del grup de teatre d’APRODIS. L’entrada és lliure i l’aforament limitat. La jornada tindrà lloc al Centre Cultural Bancaixa de València divendres que ve, 3 de desembre, de 10.00 a 20.30 hores. Més informació sobre la jornada disponible en la web de l’Obra Social de Bancaixa ( www.fundacionbancaja.es ).

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.