Bancaixa fomenta la música i les tradicions valencianes en col•laboració amb la Muixeranga d’Algemesí

Bancaixa col·laborarà un any més amb les activitats de la Muixeranga d’Algemesí amb l’objectiu de fomentar i mantindre les tradicions de la Comunitat Valenciana.

La Muixeranga realitza tots els anys nombroses activitats a la Comunitat Valenciana i a la resta d’Espanya. La pròxima actuació tindrà lloc el 21 d’agost a la ciutat de Terol.

Des de fa anys Bancaixa col·labora estretament amb esta associació cultural i contribueix a mantindre vives la música, les tradicions i la memòria popular valencianes. A més, l’entitat fomenta la promoció dels esports populars i autòctons mitjançant el suport a distintes activitats com La Volta a Peu, o el Circuit Bancaixa de pilota valenciana.

Així mateix, en l’àmbit artístic i literari, l’Obra Social Bancaixa convoca diversos certàmens com el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil, els premis Ulisses i Tombatossals o els premis Vicent Andrés Estellés.

Enguany, Bancaixa destinarà a la seua Obra Social un total de 72 milions d’euros, fet que suposa un increment superior al 24%, això la converteix en la tercera caixa d’estalvis d’Espanya per fons destinats, així com en la de major creixement percentual d’este pressupost enguany.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.