Bancaixa i La Fe fomenten la investigació biomèdica amb ajudes a joves investigadors de la comunitat valenciana

A fi de fomentar el desenvolupament d’una investigació clínica i biomèdica de qualitat, Bancaixa i la Fundació La Fe han concedit cinc ajudes a joves investigadors de la Comunitat Valenciana que desenvoluparan projectes d’investigació en l’Hospital Universitari La Fe.

Per a la concessió de les ajudes, el jurat ha tingut en compte l’originalitat, els objectius, el pla de treball i l’interés cientificosanitari dels projectes.

Els beneficiaris d’esta convocatòria són especialistes que han acabat recentment la seua formació com a residents en hospitals públics de la Comunitat Valenciana, i han presentat projectes que comprenen diferents àrees d’investigació:

– Inmaculada De Juan Jiménez,

Projecte: Mutaciones en los genes BRCA1 y BRCA2 en pacientes con cáncer de mama y ovario esporádico. Desarrollo de métodos de alto rendimiento para su detección.

– Marta Aguar Carrasco,

Projecte: Reanimación del recién nacido de extremado bajo peso mediante un sistema de monitorización integral, estudio de la influencia de la fracción inspiratoria de oxígeno.

– Marisa Iborra Colomino,

Projecte: Regulación de la catalasa en la enfermedad de Crohn: una nueva aproximación terapéutica.

– Mª José Magraner Benedicto,

Projecte: Estudio prospectivo de la presencia de anticuerpos neutralizantes frente a interferón Beta en la esclerosis múltiple.

– Ramiro Quiroga,

Projecte: Estudio de la inestabilidad cromosómica y su relación con problemas reproductivos.

Estes ajudes formen part del programa d’ajudes a la investigació de Bancaixa que es llança en conveni amb distints hospitals d’Espanya.

Així mateix Bancaixa, a través de la seua Obra Social convoca anualment en col·laboració amb universitats espanyoles, un gran nombre de beques per afavorir la mobilitat internacional entre els estudiants que vulguen ampliar els seus estudis en universitats de països com Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Magrib, Xina, Austràlia o Nova Zelanda.

Enguany, Bancaixa destinarà a la seua Obra Social un total de 72 milions d’euros, el que suposa un increment superior al 24%, que la converteix en la tercera caixa d’estalvis d’Espanya per fons destinats i en la de major creixement percentual d’este pressupost en el present any.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.