Bancaixa i la Universitat Miguel Hernández presenten el llibre Periodismo y Deporte Olímpico

Bancaixa i la Universitat Miguel Hernández d’Elx han presentat el llibre Periodismo y Deporte Olímpico , que recopila el contingut de les distintes taules redones, debats, articles d’investigació i arxiu fotogràfic de les passades Jornades de Periodisme, celebrades durant l’últim curs acadèmic. Esta obra és la primera publicació del Grup d’Investigació de la Comunicació a la Comunitat Valenciana (GICOV) de la UMH.

L’edició de Periodismo y Deporte Olímpico ha anat a càrrec dels professors de l’àrea de Periodisme de la UMH Isabel González, Miguel Carvajal i José Luis González. El periodista Pedro Barthe ha elaborat el pròleg d’este llibre que compta amb protagonistes de renom com Pepu Hernández, Iñaki Sáez, Isabel Fernández, Joan Creus i el secretari d’Estat per a l’Esport, Jaime Lissavetzky.

El treball ha sigut publicat per l’editora Diego Marín i patrocinat per Bancaixa, entitat que també abona des dels seus orígens les Jornades de Periodisme UMH.

Durant la presentació del llibre Periodismo y Deporte Olímpico , el professor i director de les III Jornades de Periodisme de la Universitat Miguel Hernández (UMH), José Luis González, ha avançat el títol i contingut de les IV Jornades de Periodisme de la UMH, “Reinventar los medios locales” , les quals tindran lloc a Elx durant els dies 29 i 30 d’abril i estaran dirigides pel professor de Periodisme Miguel Carvajal. La temàtica de les jornades d’enguany s’emmarca dins dels treballs d’investigació del GICOV.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.