Bancaixa i l’Associació de s’Òpera de Maó presenten l’obra “Le noces de Figaro”, de Mozart

L’Associació d’Amics de s’Òpera de Maó presenta, gràcies al patrocini de Bancaixa, l’obra “Les noces de Figaro”, de Wolfgang Amadeus Mozart.

Es tracta d’una òpera en quatre actes, una de les més importants de la història de la música i considerada una de les millors creacions de Mozart.

L’òpera es representarà els dies 16, 17 i 18 de juny al Teatre Principal de Maó, i estarà dirigida per Rani Calderón. El director d’escena serà Stefano Poda.

La venda d’entrades es realitzarà a la taquilla del Teatre Principal de dimarts a dissabte d’11’30 hores a 13’30 hores, i dijous i divendres de 18’30 hores a 20’30 hores. Els dies de la funció, es podran comprar entrades una hora abans de l’inici d’esta. Per a la reserva d’entrades es pot telefonar al 97 135 57 76.

El principal objectiu de l’associació Amics de s’Òpera de Maó és difondre i fomentar l’òpera, com també promoure la participació ciutadana en el marc operístic. Per a això, compta amb el suport de Bancaixa que, per mitjà de la seua Obra Social, participa en nombrosos esdeveniments culturals, a fi de difondre i acostar la cultura a la societat. A més de la Temporada d’Òpera de Maó, destaca la participació de l’entitat en els concerts Retaules de Nadal, i les actuacions musicals del Palau de la Música de València.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.