Bancaixa incrementa un 50% la dotació del Concurso d’Ajudes a Associacions d’Interés Públic i Social

La Fundació Bancaixa , d’acord amb la seua trajectòria de suport als servicis i accions socials, ha convocat un any més el Concurs d’Ajudes a Associacions d’Interés Públic i Social 2008, a les quals destinarà 1,5 milions d’euros, un 50% més que en les edicions anteriors.

Bancaixa assumirà fins a un 75% del cost total dels projectes seleccionats, amb un import màxim de 12.000 euros per projecte, que hauran d’estar dirigits a refermar econòmicament el desenvolupament de projectes socioassistencials, principalment relacionats amb tres sectors d’atenció: els majors (incloent-hi malalties associades a l’envelliment: Alzheimer, Parkinson, etc.), les persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial o orgànica o amb malalties que provoquen dependència, i els col·lectius dirigits a persones en situació de risc d’exclusió social (joventut i menors en risc social, població reclusa i exreclusa, persones amb addiccions o exaddictes, víctimes de la violència de gènere, minories ètniques, etc.).

El jurat estarà compost per experts en el camp de les ciències socials, i en la selecció dels treballs es valorarà la utilitat social i adequació del projecte a les necessitats del col·lectiu al qual va dirigit, la innovació i l’adequació de les accions socials plantejades, coordinació amb altres agents socials, qualitat i viabilitat tècnica.

El termini de presentació de projectes acaba el pròxim 15 de febrer de 2008, i hauran d’enviar-se obligatòriament en format electrònic d’acord amb el compromís de l’entitat amb l’entorn reduint el consum de paper.

El Concurs d’Ajudes a Associacions d’Interés Públic i Social s’emmarca dins del compromís de Bancaixa per una societat més solidària i intercultural i per la promoció del voluntariat. En la passada edició del concurs es van presentar un total de 1.095 organitzacions solidàries de tot Espanya.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.