Bancaixa presenta, a Logronyo, el concert “Retaule de Nadal”

El concert nadalenc de Bancaixa, Retaule de Nadal, arriba per primera vegada a Logronyo i ho fa de la mà del conegut tenor local Miguel Olano, l’ organista Jesús Amurrio i el trompetista Javier Solano.

El concert tindrà lloc a les 20:30 hores de demà dilluns a la Cocatedral de Santa María la Redonda. El repertori de l’audició comparteix l’esperit nadalenc propi d’estes dates. El recital està compost per 19 peces. Combina nadales populars amb obres de Bach, Händel o Meldelssohn.

L’audició de Bancaixa obrirà amb Alegria del Nadal, de Bach, interpretada per Olano i Solano, i terminarà amb Te deum Landamus, de M. A. Charpentier. Entre les peces representatives del Nadal a Espanya s’hi pot destacar: No la debemos dormir, Riu riu chiu, Villancico de Lope de Vega, Pequeña Pieza i Gloria a Dios en las alturas.

Bancaixa organitza el Retaule de Nadal des de 1972. Estos concerts han adquirit una gran arrelament i s’han convertit en una iniciativa bandera de l’Obra Social de l’Entitat. El 2002 es va programar per primera vegada fora de la Comunitat Valenciana, i progressivament, l’activitat ha anat estenent-se fins cobrir la pràctica totalitat del territori nacional. El 2008 ciutats com Saragossa, Oviedo, Lleida, Palma, Barcelona o Madrid albergaran el tradicional concert de nadal de Bancaixa.

Contacte

Premsa Fundació Bancaixa
96 064 58 46
email

comunicacion@fundacionbancaja.es

Si vols estar a l’última inscriu-te a la nostra newsletter.